Grafisk design

Fra idé til virkelighed!

 

Vores grafiske team er altid klar til at tilbyde assistance med alt inden for layout og design. Uanset, om du skal have et nyt logo, et skilt til din facade eller et udkast til en flyer. Vi er med hele vejen i den kreative proces og hjælper med både design og visualisering af de forskellige løsninger, der er behov for. En grafisk visualisering er et fantastisk værktøj, som hjælper dig godt på vej i beslutningsprocessen. 

Interesseret?

Få et overblik over de mange forskellige muligheder herunder og kontakt os på mail@svendborgskilte.dk eller 62 22 47 40.

 

 

Eksempler på grafisk arbejde

FN Multiservice

Flemming skulle starte sin nye virksomhed, FN Multiservice og havde i den forbindelse brug for en designpakkke, der omfattede alt fra logo, flyers og visitkort til deko på den nye firmabil og tøjtryk. Vi løste hele opgaven for Flemming og han kører nu rundt med sit farvestrålende design på hele Sydfyn.

Vildmarksbadleje.dk

Vildmarksbadleje.dk, som har til huse i Aalborg, fik et nyt logo og redesignede flyers, beachflag og andre markedsføringsmaterialer.

 Den lokale maler

Vi har leveret en komplet designpakke til “Den lokale maler”, med alt fra logodesign og visitkort til bildeko og bannere. 

Har du brug for en specialløsning?

En gang imellem kan en standardløsning ikke dække det aktuelle behov. Eller måske har du brug for noget virkelig unikt og iøjnefaldende.  Her er vi naturligvis behjælpelige med råd og vejledning til specialdesignede løsninger, som passer til dit behov. Vores team af rådgivere og grafiske designere hjælper også gerne med at udfærdige løsningsforslag, så du kan vælge den helt rigtige løsning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor på Grønnemosevej i Svendborg.
Du er også meget velkommen til at sende os en email med din forespørgsel, så sørger vi for, at du bliver kontaktet af en af vores medarbejdere.

Her finder du os

Grønnemosevej 20 C, 5700 Svendborg

Mandag - torsdag kl. 8 - 16
Fredag kl.  8 - 14

Ring til os

6221 9200

Send os en mail

mail@svendborgskilte.dk