Grafisk design

Fra idé til virkelighed!

 

Vores grafiske team er altid klar til at tilbyde assistance med alt inden for layout og design. Uanset, om du skal have et nyt logo, et skilt til din facade eller et udkast til en flyer. Vi er med hele vejen i den kreative proces og hjælper med både design og visualisering af de forskellige løsninger, der er behov for. En grafisk visualisering er et fantastisk værktøj, som hjælper dig godt på vej i beslutningsprocessen. 

Interesseret?

Få et overblik over de mange forskellige muligheder herunder og kontakt os på mail@svendborgskilte.dk eller 62 21 92 00

 

 

Eksempler på grafisk arbejde

FN Multiservice

Flemming skulle starte sin nye virksomhed, FN Multiservice og havde i den forbindelse brug for en designpakkke, der omfattede alt fra logo, flyers og visitkort til deko på den nye firmabil og tøjtryk. Vi løste hele opgaven for Flemming og han kører nu rundt med sit farvestrålende design på hele Sydfyn.

Vildmarksbadleje.dk

Vildmarksbadleje.dk, som har til huse i Aalborg, fik et nyt logo og redesignede flyers, beachflag og andre markedsføringsmaterialer.

 Den lokale maler

Vi har leveret en komplet designpakke til “Den lokale maler”, med alt fra logodesign og visitkort til bildeko og bannere. 

Har du brug for en specialløsning?

En gang imellem kan en standardløsning ikke dække det aktuelle behov. Eller måske har du brug for noget virkelig unikt og iøjnefaldende.  Her er vi naturligvis behjælpelige med råd og vejledning til specialdesignede løsninger, som passer til dit behov. Vores team af rådgivere og grafiske designere hjælper også gerne med at udfærdige løsningsforslag, så du kan vælge den helt rigtige løsning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor på Grønnemosevej. Du kan også sende os en besked med en forespørgsel, så sørger vi for, at du bliver ringet op af en af vores medarbejdere.

Her finder du os

Du er altid velkommen til at kigge ind til os

 

Åbningstider:

Man – tors 08.00 – 16.00
Fre 08.00 – 15.30
Lør – søn Lukket 

Grønnemosevej 20 C, 5700 Svendborg

62 21 92 00

mail@svendborgskilte.dk

Send os en besked